Αθήνα, 4 Απριλίου 2019. Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Πάιατ πραγματοποίησε στη οικία του μια ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και η KARABINIS MEDICAL, στο πλαίσιο του Select USA, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε μεγάλες, μεσαίες, αλλά και μικρές επιχειρήσεις, που επιθυμούν είτε να εισέλθουν είτε να επεκταθούν στην αγορά των ΗΠΑ.

Ο κύριος Πράιατ, ο οποίος ηγήθηκε της ελληνικής αποστολής τις προηγούμενες δυο χρονιές και θα βρεθεί ξανά και φέτος στο πλευρό των Ελλήνων συμμετεχόντων, σημείωσε ότι το Select USA αποτελεί μέρος της προσπάθειας που καταβάλλει η αμερικανική πλευρά σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των ελληνικών επενδύσεων στις ΗΠΑ.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Founder της Karabinis Medical, που συμμετείχε στην εδική εκδήλωση ως επίσημος καλεσμένος του Αμερικανού Πρέσβη, δήλωσε οτι η συμμετοχή του στο Select USA είναι μια εξαιρετική εμπειρία και σημείωσε οτι ένα από τα θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής είναι ο οικονομικός σύμβουλος (Economic Development Organizations – EDOs) που θα επιλέξει κάποιος επί αμερικανικού εδάφους.

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό άρθρο του capital.gr με τις δηλώσεις όλων των συμμετεχόντων