Περιγραφή

Συμβάλει στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων και λιπιδίων (Berberis aristata)

Το συμπλήρωμα διατροφής NORMOLIP 5 STRONG περιέχει εκχύλισμα Berberis aristata, Κόκκινο ρύζι ζυμωμένο από Monascus purpureus, εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου, Φολικό Οξύ, Συνένζυμο Q10, Χρώμιο και Πολυκοσανόλες. Η βερβερίνη από το Berberis aristata συμβάλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων του πλάσματος, των λιπιδίων και στην ρύθμιση της λειτουργικότητας του καρδιαγγειακού συστήματος, ενώ συμβάλλει και στην υγεία του δέρματος. Η σιλυμαρίνη από το γαϊδουράγκαθο προάγει την αποτοξίνωση και την αναγέννηση του ήπατος, την υγεία της καρδιάς, την έκκριση χολής, τις λειτουργίες καθαρισμού του οργανισμού και δρα ως αντιοξειδωτικό. Το συνένζυμο Q10, απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Το φολικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική αιμοποίηση, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Το Χρώμιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα και στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών.

Συστατικά Ανά 1 Δισκίο % ΣΗΔ*
Berberis aristata tit 85% 588 mg
Berberine hydrochloride intake 500 mg
Milk thistle d.e. tit 80% 100 mg
Silymarin intake 80 mg
Red Rice from Monascus purpureus tit 5% total monacolins 58 mg
Total monacolins intake 2,9 mg
Coenzyme Q10 10 mg
Policosanol tit 60% 10 mg
Octacosanol intake 6 mg
Folic Acid (Folate) 200 mcg 100
Chromium 40 mcg 100
* Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

 

Έκδοχα:
Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, δι-φωσφορικό ασβέστιο, διασυνδεδεμένη καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, λιπαρά οξέα του μαγνησίου, διοξείδιο του πυριτίου.

Συσκευασία: 24 δισκία

 

Οδηγίες χρήσης:
Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση: 1 δισκίο το βράδυ με ένα γεμάτο ποτήρι νερό ή σύμφωνα με τη οδηγία του ιατρού σας και για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.

 

Δεν περιέχει:

  • Ζωικά παράγωγα (κατάλληλο για χορτοφάγους)
  • Γλουτένη
  • Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
  • Ζάχαρη

 

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 70482/24.6.2022
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.