Σημαντικές Xρονολογίες

Home/Προφίλ Eταιρείας/Σημαντικές Xρονολογίες

1967

Ίδρυση και έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας από τον κύριο Βικέντιο Βιτάλη ως βιοτεχνία παραγωγής γάζας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.παραγωγή δεκαετία 70-ίδρ υση-page-001

1980

παραγωγή δεκαετία 80 (2)-page-001Η εταιρεία διευρύνεται σε καθετοποιημένη βιομηχανία γάζας από τον κύριο Νικόλαο Καραμπίνη και μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα. Ξεκινάει η μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε μια οργανωμένη δυναμική ελληνική επιχείρηση με σημαντική διείσδυση στον τομέα της υγείας.

1998

iso1

Τα ηνία της επιχείρησης περνάνε στην τρίτη γενιά της οικογένειας, στον κύριο Απόστολο Καραμπίνη, ο οποίος εφαρμόζει διεθνή πρότυπα διοίκησης και μεταφέρει την παραγωγή των ιατρικών αναλώσιμων στην Ασία, εξασφαλίζοντας έτσι ανταγωνιστικότητα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Την ίδια περίοδο η εταιρεία αποκτάει Πιστοποίηση με ISO 9000 και EN13485, ενώ ξεκινάει και η κατοχύρωση ημεδαπών σημάτων η οποία ενισχύει την εξαγωγική δραστηριότητα της.

2000

shutterstock_231580747Ξεκινάει η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε Βαλκανικές χώρες και Μέση Ανατολή, με σημαντικό όγκο πωλήσεων και μελλοντικό στόχο ανάπτυξης στην Δυτική Ευρώπη.

2001

Η Karabinis Medical υπογράφει στρατηγικής συμφωνίας συνεργασία με την Ελβετική εταιρεία Microlife για αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Η Microlife είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη και κατασκευή ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού εφαρμόζοντας πρότυπα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.
microlife

2003

Έτος σταθμός για την εμπορική ανάπτυξη της Microlife στην ελληνική αγορά. Η Karabinis Medical λανσάρει το θεσμό Microlife Center, προωθώντας τα προϊόντα της Microlife μέσω των φαρμακείων.

Ξεκινάει η αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας ESI S.p.A., η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων φυτοθεραπείας και φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

2004

Βράβευση της εταιρείας με το Βραβείο Καινοτομίας Marketing 2003-2004, από την Microlife για την αποτελεσματική προώθηση και επικοινωνία των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.
βραβείο marketing 2004

2006

Η Karabinis Medical δημιουργεί δικό της Τμήμα Research & Development με κύρια δραστηριοποίηση τη δημιουργία νέων προϊόντων (αναλώσιμων, διαγνωστικών συσκευών, συμπληρωμάτων διατροφής) και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας όπως είναι το «Hypertension and Diabetes Corner» και το «ABENA project».
HDlogo

2007

Η Karabinis Medical βραβεύεται από το Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως με το Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης και Συμβολής 2007 για την σημαντική προσφορά της σε ενέργειες κοινωνικής προσφοράς σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
τιμητική διάκριση unesco 2007

2009

nipro abena bionime

Ξεκινάει η αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρίες NIPRO, ABENA και BIONIME, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα της υγείας.

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα και επιβραβεύεται με το Βραβείο Επώνυμου Μεριδίου Αγοράς 2009, από την Microlife.

2010

Λανσάρεται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά η σειρά φυσικών προϊόντων Science of Nature της Karabinis Medical.
son

2011

shutterstock_142778230 Σημαντική άνοδος στις εξαγωγές.

2012

Η εταιρεία στο πλαίσιο ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών αποκτάει Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.) για το πρώτο παγκοσμίως «Ψηφιακό Αντιμικροβιακό Θερμόμετρο».
alfacheck_AT400_gr_final-page-001-1024x512

2014

GetWellCornerΗ KARABINIS MEDICAL λανσάρει στην ελληνική αγορά την πρωτοπόρο υπηρεσία Get Well Natural Corner, η οποία παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των φυσικών προϊόντων ESI & Science Of Nature. Η υπηρεσία είναι το απόλυτο εργαλείο εξυπηρέτησης των καταναλωτών μέσα από το φαρμακείο, αλλά και η πιο ολοκληρωμένη web site λύση για τα συμπληρώματα διατροφής.

2015

Η KARABINIS MEDICAL προχωράει μπροστά μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που συμπίπτουν και συγχρονίζονται με τις διαχρονικές αξίες και το όραμα της εταιρείας: επένδυση στην καινοτομία, πίστη στους ανθρώπους, δημιουργία προϊόντων & υπηρεσιών υγείας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Αλλάζω σημαίνει προοδεύω & τολμώ. Η νέα εταιρική ταυτότητα της KARABINIS MEDICAL αποτυπώνει την εξωστρέφεια των στόχων, την αλήθεια πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και τη βαθιά γνώση των ουσιαστικών αναγκών του ανθρώπου. Δημιουργήθηκε από χρώματα της παλέτας του μπλε που είναι κατεξοχήν χρώμα της επιστήμης και της ιατρικής, αλλά αποτυπωμένα με μια αίσθηση φρεσκάδας και νεανικότητας που βρίσκονται και απλόχερα γύρω μας… παντού… στη μητέρα φύση!

Το νέο άλογο μας, η δύναμη από την ίδια τη φύση, απελευθερώνεται και γίνεται η γέφυρα που μας συνδέει με τις διαχρονικές αξίες του παρελθόντος μας αλλά με ελευθερία στη σχεδιαστική γραμμή ώστε να φιλοξενεί αφαιρετικά και τον συμβολισμό της αλυσίδας DNA.

KM_LOGO VER2