φωτο_company profile page_new site_2015

Η KARABINIS MEDICAL είναι μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία που αναγνωρίζει έμπρακτα και καθημερινά ότι οι άνθρωποι της είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας και ανάπτυξης της. Η εταιρεία προσφέρει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον σε μια εξαιρετικά δυναμική αγορά, ώστε όλοι οι άνθρωποι της να μπορέσουν να αναπτυχτούν επαγγελματικά και να δημιουργήσουν μια συναρπαστική καριέρα.

Η οικογένεια της KARABINIS MEDICAL αναπτύσσεται με σωστό προγραμματισμό θέτοντας ως βασικό ζητούμενο την άρτια & οργανωμένη εταιρική δομή. Η KARABINIS MEDICAL προσανατολίζεται στην συνεργασία με ανθρώπους επαγγελματίες, που έχουν ισχυρές γνώσεις και δεξιότητες και θα μπορούν να μοιραστούν το Όραμα της, δημιουργώντας μια δυναμική και ανταγωνιστική εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κάθε νέος συνεργάτης μας είναι μια σημαντική επένδυση για την εταιρεία μας. Αναζητάμε ανθρώπους που να έχουν:

  • Όρεξη και ενθουσιασμό για την δουλειά τους
  • Φιλοδοξία να εξελιχθούν στον τομέα τους και να πετύχουν τους στόχους τους
  • Υψηλό ήθος και σεβασμό προς τους άλλους
  • Ομαδικό πνεύμα και να χαίρονται τη συνεργασία με άλλους ανθρώπους
  • Δημιουργική σκέψη για ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών/ προιόντων

Πιστεύουμε στην αξία της συνεργασίας και στο δικαίωμα πρόσβασης κάθε άνθρωπου στην εργασία. Επιλέγουμε πάντα με αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης και υπεύθυνα τους ανθρώπους που θα μας συνοδεύσουν στην μεγάλη διαδρομή ανάπτυξης της εταιρείας μας.

Θέσεις εργασίας

Ζητάμε άτομο για τη στελέχωση του τμήματος Marketing ως Project Manager για την υποστήριξη της υπηρεσίας HD Corner.

Σύντομη περιγραφή Θέσης:

Ο Project Manager θα αναλάβει τον συντονισμό, το χρονοδιάγραμμα και την τήρηση των εργασιών που απαιτούνται για την υποστήριξη της υπηρεσίας HD Corner. Είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη υλοποίησης όλων των ενεργειών και την επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους.

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Επιθυμητό Πτυχίο Ι.Ε.Κ., Τ.Ε.Ι ή Α.Ε.Ι με κατεύθυνση: βοηθός φαρμακείου, επισκέπτης υγείας, φυσικής αγωγής & αθλητισμού, διατροφολόγος
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία 2 ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Άριστη γνώση και εμπειρία στη χρήση του MS Office
  • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης ΙΧ
  • Απαραίτητη η ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας, ομαδικότητας, καθώς και να διαθέτει ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης και οργανωτικές δυνατότητες

Η εταιρία μας προσφέρει πλήρης απασχόληση, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ασφάλιση και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Αποστολή βιογραφικών: cv@karabinismedical.gr με ένδειξη «αγγελία για τη θέση Project Manager HD Corner».

Εάν επιθυμείτε να μας στείλετε το Βιογραφικό σας παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

Όνομα (απαραίτητο)

Επίθετο (απαραίτητο)

email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Επισύναψη αρχείου (απαραίτητο - pdf ή zip)