F23

Η KARABINIS MEDICAL είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.

Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 52 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας. Η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής.

Αξιόπιστη

Η KARABINIS MEDICAL έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας τα οποία πληρούν τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα.

Οι Διεθνείς Οίκοι: MICROLIFE, ESI, BIONIME, YPSOMED, ATTENDS, NIPRO. Επιπλέον, η εταιρεία το 1998 πιστοποιήθηκε κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9001, EN 13485, ενώ τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα ως προς διεθνή και εθνικά πρότυπα (CE/ CE 0653).

Δυναμική

Η KARABINIS MEDICAL έχει αναπτύξει πανελλήνιο δίκτυο πωλήσεων με εξειδικευμένα Business Units, τα οποία συνεργάζονται απευθείας με περίπου 4.000 φαρμακεία. Παράλληλα, συνεργάζεται άριστα και δομημένα με το σύνολο των Φαρμακευτικών Συνεταιρισμών, Φαρμακαποθηκών, Φαρμακευτικών Εταιρειών και των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια εδραιώνει την παγκόσμια παρουσία της συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες μέσω του εξειδικευμένου Τμήματος Εξαγωγών της. Οι στρατηγικοί συνεργάτες εκτός από την προώθηση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στη χώρα τους, υποστηρίζονται και με την απαραίτητη τεχνογνωσία την οποία έχει αναπτύξει η KARABINIS MEDICAL μέσα από την πολυετή εμπειρία της.

Πέρα από την εμπορική της δραστηριότητα η εταιρεία αναπτύσσει δυναμική κοινωνική δράση. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Σύμμαχος Ζωής», υποστηρίζει έμπρακτα ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες με ενέργειες που προάγουν την υγεία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την κοινωνία μας.

Καινοτόμος

Η KARABINIS MEDICAL δημιούργησε Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης το οποίο δραστηριοποιείται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, κάποια εκ των οποίων κάτω από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθώς και προηγμένων υπηρεσιών υγείας που προστατεύονται από copyrights.

Η εταιρεία τιμώντας την πολυετή ιστορία της, παραμένει αφοσιωμένη στο Όραμα και τη Φιλοσοφία της:

«Με πίστη και σεβασμό στην αξία των ανθρώπων μας και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε με συνέπεια και εξειδίκευση προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στη μείωση των δαπανών υγείας, ανάγοντας την KARABINIS MEDICAL ΑΕ σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας».

Διακρίσεις – Βραβεία

GOLD AWARD για το λανσάρισμα της Τεχνολογίας Microlife AFIB στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019

BRONZE AWARD για την υπηρεσία HD CORNER από τα και τα HealthCare Business Awards 2018

BRONZE AWARD για την υπηρεσία HD CORNER από τα Best in Pharmacy Awards 2018

Βραβείο Συνεργασίας & Απόδοσης Πωλήσεων από τη Microlife

GOLD AWARD για τις υπηρεσίες HD CORNER και GETWELL Natural Corner από τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017

Ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο «Hilton» και η οποία ήταν αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της φτώχειας και στους χορηγούς του Ομίλου, απέδωσε στην KARABINIS MEDICAL τιμητική πλακέτα για την προσφορά της ως χορηγός των κοινωνικών δομών του ομίλου.

Η KARABINIS MEDICAL βραβεύτηκε το 2009 από την Microlife A.G. ως ο Καλύτερος Αντιπρόσωπος Ευρώπης.

Μέσω της συνεργασίας της KARABINIS MEDICAL & της Microlife, η Ελληνική αγορά προμηθεύεται με αξιόπιστες, ηλεκτρονικές, διαγνωστικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των αγοραστών. Η γκάμα των ηλεκτρονικών προϊόντων Microlife περιλαμβάνει πιεσόμετρα, θερμόμετρα, ζυγαριές, νεφελοποιητές και θερμοφόρες.

Η εταιρία KARABINIS MEDICAL, η οποία διαθέτει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς, έχει στραμμένο το βλέμμα στην απόλυτη εξυπηρέτηση του ελληνικού φαρμακείου και στη ρύθμιση της πίεσης του υπερτασικού ασθενούς.

Η KARABINIS MEDICAL βραβεύεται από το Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως με το Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης και Συμβολής 2007 για την σημαντική προσφορά της σε ενέργειες κοινωνικής προσφοράς σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η KARABINIS MEDICAL έλαβε από την Microlife το Βραβείο Καινοτομίας Marketing 2003-2004 για την αποτελεσματική προώθηση και επικοινωνία των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

Πιστοποιήσεις ISO