18 Μαρ 2019
Χρυσό βραβείο για την Τεχνολογία Microlife AFIB, στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2019.

Στις 16 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, στο πλαίσιο του Συνεδρίου HELLAS PHARM 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Η KARABINIS MEDICAL με σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, κέρδισε Gold Βραβείο για το λανσάρισμα της καινοτόμου & πατενταρισμένης Τεχνολογίας Microlife AFIB στην κατηγορία «Καινοτόμα Υπηρεσία ή Προϊόν στο φαρμακείο».

Η τεχνολογία Microlife AFIB εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα πιεσόμετρα της Microlife και ανιχνεύει αξιόπιστα την κολπική μαρμαρυγή εάν ανιχνευθεί κατά τη διάρκεια μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

O κος Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entrepreneur της KARABINIS MEDICAL, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές για την εξαίρετη εκδήλωση και να ευχαριστήσω τα μέλη της επιτροπής για τη βράβευση αυτή καθώς και τους αγαπητούς φαρμακοποιούς για την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία μας στην 50ετή πορεία μας. Η πατενταρισμένη Τεχνολογία AFIB που εφαρμόζει η Microlife στα πιεσόμετρά της έχει πιστοποιηθεί από κλινικά πανευρωπαϊκές μελέτες για την αξιοπιστία που παρέχει στην ανίχνευση της κολπικής μαρμαρυγής και σήμερα βραβεύεται και στην Ελλάδα. Η KARABINIS MEDICAL, με την Τεχνολογία Microlife AFIB και την καινοτόμο υπηρεσία μας HD Corner, έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο την ενίσχυση της συμμόρφωσης των καρδιαγγειακών ασθενών μέσα από τα φαρμακεία. Ευχαριστούμε και πάλι για τη σημαντική αυτή διάκριση».