Τα αναλώσιμα ιατρικά προϊόντα προωθούνται τόσο σε Φαρμακεία όσο και σε Ιατρικά & Νοσηλευτικά Ιδρύματα και διευκολύνουν τον χειρισμό των καθημερινών αναγκών των ασθενών. Η KARABINIS MEDICAL από το 1967 ειδικεύεται στην τυποποίηση της φαρμακευτικής γάζας και στην εμπορία ιατρικού αναλώσιμου υλικού καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών σε επιθέματα, επιδέσμους, εξεταστικά γάντια, μάσκες προσώπου, σύριγγες, συστήματα έγχυσης, καθετήρες κ.α. Τα αναλώσιμα ιατρικά προϊόντα της εταιρείας μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η KARABINIS MEDICAL μετά από την καταξιωμένη και επιτυχημένη πορεία της σειράς ιατρικών αναλώσιμων Alfa Gauze στον ελληνικό χώρο υγείας, διατηρώντας σταθερή την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της σειράς, προχωρά σε συνολικό επανασχεδιασμό της, έτσι ώστε να συγχρονίζεται απόλυτα με τους διευρυμένους στρατηγικούς και επιχειρηματικούς  στόχους της εταιρείας.

Το Alfashield είναι το νέο όνομα της σειράς. Αποτυπώνει μονοσήμαντα και δυνατά το βασικό χαρακτηριστικό της και την υπόσχεση που δίνουν τα προϊόντα στο κοινό:

πρώτης ποιότητας (Alfa) + ασπίδα προστασίας (shield)

alfa

nipro