Οι αξίες μας και η προσπάθεια μας επιβραβεύεται με 5 νέα βραβεία!

Η KARABINIS MEDICAL δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας περισσότερα από 50 χρόνια, αναπτύσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας, ισχυρή στρατηγική επικοινωνίας, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με κεντρικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον θεσμό του Best in Pharmacy Awards 2020, προς τους συνεργάτες μας φαρμακοποιούς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον κόσμο που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε και να προασπιζόμαστε τις αξίες μας, για το κοινό καλό.

  1. SILVER AWARD: το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Σύμμαχος Ζωής», στην ενότητα «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση»
  2. SILVER AWARD: οι Δράσεις για τον COVID-19 του Προγράμματος ΕΚΕ «Σύμμαχος Ζωής», στην ενότητα «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση»
  3. BRONZE AWARD: τα πιεσόμετρα Microlife, στην ενότητα «Κορυφαίο επαναλανσάρισμα», στα Ιατροτεχνολογικά & Διαγνωστικά Προϊόντα
  1. BRONZE AWARD: τα προϊόντα Microlife, στην ενότητα «Κορυφαία καμπάνια μάρκετινγκ μεγάλου προϋπολογισμού»
  1. BRONZE AWARD: η υπηρεσία HD Corner και τα βιωματικά εργαστήρια εκπαίδευσης φαρμακοποιών, στην ενότητα «Καλύτερη εκπαίδευση στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας»

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf