Στο ξενοδοχείο Aqua Marina στο Μάτι Αττικής, στις 20 Μαΐου 2009, έλαβε χώρα το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της Karabinis Medical.
Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος το σύνολο των ειδικών συνεργατών μας, Εκπρόσωποι Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών και Δικτύων Φαρμακείων από όλη την Ελλάδα.
Τους Συνέδρους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL κ. Καραμπίνης Απόστολος και οι υπεύθυνοι των Business Units της εταιρείας μας.
Στο Συνέδριο παραβρέθηκε επίσης ο κ. Ahmed Solak, εκπρόσωπος και Διευθυντής Πωλήσεων της διεθνούς εταιρείας ABENA, νέο απόκτημα στην γκάμα των αποκλειστικών αντιπροσωπειών της Karabinis Medical, ο οποίος πραγματοποίησε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων ακράτειας ABENA και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των συνεργατών μας.
Κατόπιν, έκαστος των ειδικών συνεργατών μας παρουσίασε την εμπειρία του στο χώρο της αγοράς και την σχέση- συνεργασία με την εταιρεία μας.
Το συνέδριο έκλεισε με γεύμα το οποίο παρατέθηκε στους συνέδρους, μέσα σε ευχάριστο κλίμα αισιοδοξίας και μελλοντικών σχεδίων ανάπτυξης.