Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2018. Η KARABINIS MEDICAL ανακοινώνει την χορηγία προς τον πρωταθλητή Ελλάδος κλασικής κολύμβησης Κωνσταντίνο Σμιτιάνο.

Ο Κωνσταντίνος Σμιτιάνος, αθλητής του Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ, έχει συμμετάσχει από το 2010 σε πολλές πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις κλασικής κολύμβησης κατακτώντας σπουδαίες διακρίσεις και τίτλους Πανελληνιονίκη. Μεταξύ άλλων τίτλων, το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στα 200m πρόσθιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος, καθώς και στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδος και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο κ.Στέφανος Τσιτσιμπής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποστηρίξουμε αυτόν τον σπουδαίο αθλητή κλασσικής κολύμβησης που έχει κατακτήσει πολλά συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδας στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει με το ήθος του και την τρομερή προσπάθεια του να κατακτήσει την κορυφή και να φέρει στην Ελλάδα μας το μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων».