Μάιος 2015

Η KARABINIS MEDICAL ήταν χορηγός στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο “Πρόληψη & Φροντίδα Διαβητικού Ποδιού και Διατροφικές Συνήθειες”, που διοργάνωσε το περιοδικό “Σύμβουλος Υγείας” στην Πάτρα, στις 23 Μαΐου 2015.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Astir Patras Ηotel» με την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, που προέρχονταν κυρίως από τον χώρο των φαρμακείων της περιοχής και από το σύλλογο των Διαβητικών Πάτρας «Ζωή Γλυκιά».

Οι τρεις ομιλητές του Σεμιναρίου είναι διακεκριμένοι επιστήμονες της πόλης. Ο ιατρός Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος κ. Τσεκούρας Αθανάσιος, ο οποίος υπήρξε και εισηγητής του σεμιναρίου με θέμα: «τον Διαβήτη, αλλά και τους τρόπους πρόληψης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού». Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, κ. Κόττικα Ηρώ, η οποία αναφέρθηκε «στη Διατροφική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» και τέλος, η Ειδική Παθολόγος-Διαβητολόγος κ. Ταλαμπούκα Γεωργία, που έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές στους διαβητικούς για «την Αντιμετώπιση του Διαβήτη και τη Διαχείριση των Υπογλυκαιμιών».

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Διευθυντή Πωλήσεων Διαγνωστικών Συσκευών της εταιρείας KARABINIS MEDICAL, κ. Στάση Βαγγέλη, ο οποίος ενημέρωσε για τις τεχνικές της σωστής αυτό-μέτρησης του σακχάρου. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μοίρασαν σε όλο το κοινό δωρεάν μετρητές σακχάρου.