Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2010. Η KARABINIS MEDICAL παρουσιάζει το νέο ψηφιακό πιεσόμετρο Μicrolife A130 με λειτουργία φωνητικής καθοδήγησης, το οποίο είναι μια αξιόπιστη συσκευή μέτρησης αρτηριακής πίεσης, αλλά ταυτόχρονα ένα πρωτοποριακό πιεσόμετρο, αφού διαθέτει τεχνολογία φωνητικής λειτουργίας.
Η φωνητική καθοδήγηση κάνει απλή υπόθεση την μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, ακόμα και για τα πιο ηλικιωμένα άτομα ή τα άτομα με προβλήματα όρασης. Στο τέλος της μέτρησης τα αποτελέσματα αναγγέλλονται με ευκρίνεια, σε όποια ένταση είναι βολική στον χρήστη.
Το πιεσόμετρο διαθέτει επίσης την τεχνολογία PAD (Τεχνολογία Ανίχνευσης Αρρυθμίας), η οποία προειδοποιεί για τους άρρυθμους παλμούς.
Η υπερσύγχρονη αυτή συσκευή είναι κλινικά ελεγμένη και πιστοποιημένη από την Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης (BSH) και διαθέτει μνήμη με δυνατότητα αποθήκευσης 100 μετρήσεων, μεγάλη οθόνη, ενώ είναι εξοπλισμένη με μαλακή θήκη μεταφοράς.
Το υπερσύγχρονο πιεσόμετρο Microlife A130 είναι κατάλληλο για μέτρηση πίεσης στο σπίτι, έχει 5 χρόνια εγγύηση και τελεί υπό την αιγίδα της άριστης τεχνικής υποστήριξης που παρέχει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Microlife, η KARABINIS MEDICAL.