Αθήνα, 29 Ιουνίου 2015. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στους υπαλλήλους της διοργάνωσε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 η KARABINIS MEDICAL στην Γαλάζια Ακτή Μαραθώνα.

Η εταιρεία προσκάλεσε σε μια καλοκαιρινή εκδήλωση τους ανθρώπους της «που αποτελούν τον πυρήνα αλλά και την κινητήριο δύναμη για όσα έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία στην ελληνική & διεθνή αγορά», όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ.Απόστολος Καραμπίνης.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα ετήσια Βραβεία 10ετούς Συνεργασίας, καθώς και τα Excellence Awards, μια τιμητική διάκριση προς εκείνους τους υπαλλήλους των οποίων η σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας αγγίζει τις υψηλότερες προδιαγραφές ολικής ποιότητας που έχει θέσει η εταιρεία.

O κ.Καραμπίνης κλείνοντας την ομιλία του σημείωσε ότι «η εταιρεία έχει αποφασίσει να συνεχίσει την πορεία της, η οποία καθορίζεται με συγκεκριμένους στρατηγικούς στόχους ανάπτυξης, ανεξαρτήτως των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε στην χώρα μας. Θα εξακολουθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μας, η οποία πάντα θα εναρμονίζεται με το όραμα και τη φιλοσοφία μας, που αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της δραστηριότητας μας τόσο στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων».