Αθήνα, 3 Απριλίου 2017. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Hellas PHARM 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo, 1-2 Απρίλιου 2017, απονεμήθηκαν για πρώτη χρονιά, τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς.

Η KARABINIS MEDICAL, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας 50 χρόνια, έχοντας σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, κέρδισε 2 Gold Αριστεία στις ακόλουθες κατηγορίες.

  • Ενημερωτικά προγράμματα για το κοινό: για την υπηρεσία Hypertension & Diabetes Corner.

H υπηρεσία βοηθά στην αποτελεσματική ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού με επιστημονικές πληροφορίες, καθώς και σαφείς οδηγίες για διατροφή και άσκηση, αναφορικά με τη σωστή διαχείριση των 5 βασικών παραγόντων που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιαγγειακές παθήσεις: Υπέρταση, Διαβήτη, Υπερλιπιδαιμία, Κάπνισμα, Παχυσαρκία. Επιπλέον, μέσω της «Καταγραφής Μετρήσεων» δίνει τη δυνατότητα σε ασθενείς που πάσχουν από Υπέρταση και Διαβήτη να καταγράφουν τις καθημερινές μετρήσεις τους, να έχουν πρόσβαση σε επιστημονικά επεξεργασμένα reports και να διατηρούν ένα έγκυρο και ενημερωμένο προσωπικό ιατρικό προφίλ. (www.hdcorner.gr)

  • Καινοτομία στην προβολή προϊόντων – Προωθητικές καμπάνιες: για την υπηρεσία GET WELL Natural Corner.

Η μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία ολοκληρωμένης ενημέρωσης και προβολής για τα συμπληρώματα διατροφής ESI & SON, παρέχεται στα φαρμακεία με ειδικό merchandising και tablet, ώστε οι πελάτες του φαρμακείου να βρίσκουν επιστημονικές πληροφορίες για συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν και αντίστοιχα το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής. (www.getwell.gr)

Τα αριστεία παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL, κύριος Στέφανος Τσιτσιμπής, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς αυτή η διάκριση ειδικά στην πρώτη χρονιά των βραβείων. Είναι και μια ανταμοιβή για εμάς, για την προσπάθεια μας, για αυτό που έχει καταφέρει όλη η εταιρεία, όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας και το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης».

Παρακολουθήστε τα σχετικά videos με την απονομή των βραβείων:

Απονομή 1ου GOLD Βραβείου

Απονομή 2ου GOLD Βραβείου