Αθήνα, 28 Μαρτίου 2018. Η KARABINIS MEDICAL και η Attends, εταιρεία του ομίλου Domtar με ετήσιες πωλήσεις 5,1 δις δολάρια, υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία για την προώθηση των προϊόντων της Attends στην Ελλάδα. Μέσα από την εν λόγω συνεργασία, η Attends και η KARABINIS MEDICAL στοχεύουν από κοινού στην επίτευξη μεγάλων μεριδίων στην κατηγορία ακράτειας ενηλίκων, με γνώμονα την ποιότητα και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Η Attends διαθέτοντας εμπειρία 35 ετών, έχει αφιερωθεί στη δημιουργία ουσιαστικών λύσεων για τους ενήλικες με ακράτεια. Τα προϊόντα ακράτειας που παράγει είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακράτειας.

Η Attends, ως κορυφαία εταιρεία στην αγορά προϊόντων ακράτειας με παγκόσμια εμβέλεια, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα που παρέχουν:

  • Εξαιρετική ασφάλεια και προστασία από διαρροές
  • Προστασία από ανεπιθύμητες οσμές
  • Άνετη εφαρμογή και διακριτικότητα

Σημαντικοί παράγοντες στην ανάπτυξη της Attends είναι οι εξελιγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η ολιστική υποστήριξη των καταναλωτών και η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών με στόχο την συνεχή βελτίωση των προϊόντων προς όφελος των καταναλωτών.
Η Attends διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική. Το σύστημα διαχείρισης στον ευρωπαϊκό χώρο παραγωγής στην Aneby Sweden είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 13485 και ISO 14001. Επίσης, η Attends έχει λάβει πιστοποίηση για τις πρώτες ύλες παραγωγής από την FSC (Forest Stewardship Council). Τα προϊόντα Attends είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από το proDERM, Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Δερματολογικής Έρευνας στο Αμβούργο Γερμανίας.