Skip to content

Κλινική Μελέτη Αξιολόγησης Ακρίβειας & Χρηστικότητας – BIONIME GM700S

Αθήνα, 19 Μαΐου 2017. Η ΒΙΟΝΙΜΕ επιχορήγησε κλινική μελέτη στην A’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Λαϊκού Γενικού Νοσοκομείου με τίτλο: Αξιολόγηση ακρίβειας και χρηστικότητας 6 συστημάτων αυτοπαρακολούθησης της γλυκόζης του αίματος (SMBG) κατά το πρότυπο DIN EN ISO 15197:2013.

H κλινική μελέτη πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2016 και είχε πρωτεύων ερευνητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία-Σακχαρώδης διαβήτης», Νικόλαο Τεντολούρη.

Επίσης, η κλινική μελέτη παρουσιάστηκε με poster στο 10ο Διεθνές Συνέδριο ATTD (ADVANCED TECHNOLOGIES & TREATMENTS FOR ​DIABETES), 15-18 Φεβρουαρίου 2017 στο Παρίσι.

Ο σκοπός της μελέτης ήταν να αξιολογηθεί η ακρίβεια των μετρήσεων γλυκόζης αίματος 6 διαφορετικών συστημάτων αυτό-παρακολούθηση γλυκόζης του αίματος σύμφωνα με τα κριτήρια αποδοχής του ISO15197: 2013. Επίσης, να αξιολογηθεί και η χρηστικότητα των 6 διαφορετικών συστημάτων αυτό παρακολούθηση γλυκόζης του αίματος.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η αυτο-παρακολούθηση της γλυκόζης αίματος ώστε να επιτευχθεί ο γλυκαιμικός έλεγχος σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, η BIONIME υλοποίησε την κλινική μελέτη και σήμερα παρουσιάζει τα αποτελέσματα στον ακόλουθο Πίνακα.

Τα αποτελέσματα της μελέτης ανέδειξαν την υψηλή αξιοπιστία του μετρητή της ΒΙΟΝΙΜΕ, ο οποίος  παρουσίασε την καλύτερη απόδοση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε εδώ την Κλινική Μελέτη

Δείτε εδώ το Poster ATTD

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KARABINIS MEDICAL S.A

Λεωφόρος Λαυρίου 151, Παιανία 190 02 Αθήνα

Τηλέφωνο:

+30 210 6645751

Δείτε τα social media μας:

Υποβολή πρότασης προς την Karabinis Medical

Γλωσσα